Велигденска понуда 2018

ВЕЛИГДЕН 2015
  • ТРОДНЕВЕН АРАНЖМАН - НВ - 49 евра
  • ДВОДНЕВЕН АРАНЖМАН - НВ - 34 евра

Повеќе...

1-ви Мај 2018 во Хотел Молика

1-ви Мај 2015 во Хотел Молика

Почитувани гости, драги пријатели на Пелистер,

Повеќе...

8ми Март 2018 во Хотел Молика

8ми Март 2018 во Хотел Молика

Почитувани дами, драги наши гости,
Ве очекуваме оваа година празникот на женската убавина - 8-ми Март, да го дочекате во несекојдневна планинска празнична атмосфера што ја нуди хотелот Молика и Националниот парк Пелистер.

Повеќе...

ЦЕНОВНИК ТУРИСТИЧКА СЕЗОНА 2017/2018

ЦЕНОВНИК ТУРИСТИЧКА СЕЗОНА 2015/2016

ЦЕНОВНИК ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ХОТЕЛСКИТЕ УСЛУГИ ВО „ЕЛЕМ ТУРС“ - ДООЕЛ СКОПЈЕ 2017/2018

Повеќе...

contentmap_module