Добродојдовте во

Хотел Молика

Хотел “Молика” претставува бисер на Пелистер. Едно од ретките места каде човек може да ја почувствува недопрената природа, да се одмори од секојдневието и да ужива во беспрекорната услуга на персоналот.
Хотелот работи со “полна пареа” преку цела година и за него не важат “класичните” сезони.

Hotel Molika - Active Holiday

НОВОСТИ

ШТО ДА ПОСЕТИТЕ

Што велат нашите посетители за нас

Spectacular views, great service however furniture in room greatly outdated and low quality, excellent prices. Overall prices make up for the low quality furniture, great place to visit

Vladimir Simonovski

Nice place, fresh mountain air and great view of the city Bitola

Aleksandar Gonovski

ЛОКАЦИЈА