„ЗЕЛЕНА МОБИЛИЗАЦИЈА“ - СИТЕ НА ПЕЛИСТЕР - ХОТЕЛ МОЛИКА

„ЗЕЛЕНА МОБИЛИЗАЦИЈА“ - СИТЕ НА ПЕЛИСТЕР - ХОТЕЛ МОЛИКА
празнични викенди од 3 дена

PRAZNICNI VIKENDI NA PELISTER 800

  • 25-28 Август 3.690,00 ден.
  • 07-10 Септември 3.300,00 ден.

Услуга на база Полу Пансион
Цената се однесува за едно лице во двокреветни соби
За деца до 12 години попусти од 30-70 %
Контакт и резервации : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Тел : 047 229 406, 075 495 725

contentmap_module