ЛЕТО 2017 - 3 ДНЕВЕН АРАНЖМАН 3690,00 ДЕН

ЛЕТО 2017 - 3 ДНЕВЕН АРАНЖМАН 3690,00 ДЕН

Хотел Молика - Национален Парк Пелистер

- Услуга на база Полу пансион
- Цената се однесува за едно лице во двокреветни соби
- За деца до 12 години попусти од 30-70 %

Контакт и резервации: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
047 229 406
075 495 725

LETO 2017 article

 

contentmap_module