Добродојдовте во

Хотел Молика

НОВОСТИ

🌲Хотел Молика🌲 – Совршено место за средба со едно од најубавите годишни времиња🍁🧡🥰
Прошетајте и Вие по конфетите од жолти лисја и уживајте во нашата есенска идила, да Ви се згрее душата 🧡💛💚🍷🍂🍁

Хотел “Молика” претставува бисер на Пелистер. Едно од ретките места каде човек може да ја почувствува недопрената природа, да се одмори од секојдневието и да ужива во беспрекорната услуга на персоналот.
Хотелот работи со “полна пареа” преку цела година и за него не важат “класичните” сезони.

Hotel Molika - Active Holiday

ШТО ДА ПОСЕТИТЕ

РЕСТОРАН

Хотел “Молика” располага со ресторан со добро опремена професионална кујна која што секогаш е подготвена професионално да излезе во пресрет на сите барања и желби од страна на гостите, со можност да уживаат во врвните мајстории на гастрономите кои подготвуваат секакви видови специјалитети од националната и интернационалната кујна.

Што велат нашите посетители за нас

Nice place, fresh mountain air and great view of the city Bitola

Aleksandar Gonovski

The experience was unique. The setting is gorgeous, right on the water of the beautiful canyon. The rooms were nice, we had a hot tub and a view. The staff were very accommodating and friendly. The restaurant was very good and had a positive vibe. Stayed for two nights on the weekend, even though it was packed with day trippers it became silent at 10 pm.

Ilan Lonai

ЛОКАЦИЈА